Maak eerst de saus. Snijd 250 g uien klein. Smelt de boter in een pan, fruit hierin de uien. Pers de knoflook boven de pan uit, voeg wat mosterd toe en bak dit even mee. Roer de bloem erdoor. Schenk eerst een deel en dan de rest van de bouillon erbij en blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Breng op smaak met zout, peper en worcestersaus. Houd deze saus warm.
Snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Smelt de boter in de koekenpan en bak hierin de bacon knapperig. Neem uit de pan en verkruimel het. Fruit ui en champignons in het spekvet en laat langzaam, in ca. 10 minuten, gaar worden. Roer dit mengsel met de bacon door de uiensaus.
Bereid de spaghetti. Bak intussen het gehakt in de koekenpan rul en gaar. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Meng het gehakt en de uiensaus door elkaar en serveer dit over de spaghetti.