De Nederlandse pan

Na de Franse pan nu de Nederlandse pan!

Vrienden van ons, Gerard en Desirée, volgen met smaak dit blog Koken met foto’s. Het enige wat hun dwarszit, is de blauwe pan. Inderdaad, ik kook er veel in en ik heb geen andere pan voor stoofschotels. Zij ergerden zich er zo aan, dat ze me een pan hebben gegeven voor de afwisseling. Vast van Nederlands fabricaat, maar in elk geval Nederlands omdat hij hartstikke oranje is:

Braadpan, juspan, oranje pan

Ik ben er blij mee, heel erg bedankt, Gerard en Desirée!

Mochten jullie thuis ook iets kleurrijks hebben wat leuk op mijn foto’s op dit blog zou staan, schroom niet en geef het me, ik kan er altijd wel iets mee doen.

2 antwoorden op “De Nederlandse pan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons