- 450 g pasta (macaroni of spaghetti, of wat je maar wilt)
- 100 g sjalotjes
- 600 g verschillende soorten paddenstoelen
- 100 g zwarte knoflookteentjes
- 1 rode Spaanse peper
- 3 eetl. olijfolie
- zout
- peper
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
- 50 g boter
Kook de pasta gaar.
Snipper de sjalotjes. Snijd de paddenstoelen in stukjes. Snijd de zwarte knoflook grof. Snijd de peper in kleine stukjes (eventueel zonder zaadjes).
Doe de olijfolie in de pan. Voeg de sjalotten toe. Laat even meebakken en doe dan de paddenstoelen erbij. Laat die ook een paar minuten meebakken en voeg dan de knoflook en de rode peper toe. Laat alles 4-5 minuten bakken. Schep af en toe om. Breng op smaak met zout en peper.
Doe de pasta, de kaas en de boter in de pan en schep alles luchtig door elkaar.
