Koreaans rundvlees uit de slowcooker (1 foto)

  • 500 g riblappen
  • 50 ml sojasaus
  • 5 teentjes knoflook, geraspt of geperst
  • 2 eetl. sesamolie
  • 2 eetl. rijstazijn
  • 2 eetl. geraspte gember
  • 2-3 eetl. Gochujang
  • 1 theel. uienpoeder
  • 1 theel. peper
  • 2 eetl. bruine basterdsuiker
  • 375 ml runderbouillon
  • 2 theel. Gochugaru (rode chilivlokken)
  • 1 eetl. maïzena

Doe alle ingrediënten, op de maïzena na, in de slowcooker. Zet deze 7-8 uur op low. Leng de maïzena aan met wat water en doe dat in de pan. Zet de slowcooker op high en laat het geheel wat indikken.

Koreaans rundvlees uit de slowcooker. Het oorspronkelijke gerecht is van Niki (FunkyFood by Niki) en dat kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *