Keuken 1

Vervolg op Verhuizing 1 en 2

Tja, wat nu? Uiteraard op zoek naar een andere keuken, en zo kwamen we weer terecht bij dezelfde winkel waar we al eerder hadden gekeken. Waar we zelf rustig konden rondkijken en advies konden vragen. En wat heeft die winkel handige snufjes! Nee, nee, geen reclame verder.

De indeling had ik al gemaakt, en die is hetzelfde gebleven, maar de kastjes werden hier en daar wat aangepast. Nou, geen punt natuurlijk, daar wordt de keuken alleen maar beter op! Al met al zijn we zeer tevreden met wat we hebben uitgezocht.

Mijn IKEA keuken in Heerlen

Het is een zeer lichte keuken geworden omdat hij in een aanbouw zit waar het best donker is. Wel fleur ik de boel een beetje op met wat kleurrijke accenten. En nee, de koel/vriescombinatie is niet ingebouwd. We hadden hem nog niet zo lang en hij bevalt uitstekend, dus staat hij er los naast.

Ik heb al wat kleurrijke dingen gekocht, zoals deze leuke theedoek:

theedoek 65x65 croissant - wit/oker

Maar voor de rest moeten jullie nog even afwachten. Wij natuurlijk ook. Als alles goed gaat, krijgen we zo half januari de nieuwe keuken. Uiteraard komen er foto’s als alles op orde is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons