Courgettesalade (1 foto)

  • 3 courgettes
  • 1 theel. zout
  • 1 theel. gerookt paprikapoeder
  • 1 eetl. kikkererwtenmeel
  • 2-3 eetl. zonnebloemolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetl. sojasaus
  • 1 takje rozemarijn

Snijd de courgettes in stukjes. Doe ze in een kom. Strooi het zout, paprikapoeder en bloem erover. Meng goed. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op halfhoog vuur. Voeg de courgette toe en bak 10 minuten. Regelmatig roeren. Doe de courgettes in een schaal en knijp de knoflook erboven uit. Schenk de sojasaus erover. Snijd de rozemarijn klein en strooi dat over de courgettes. Meng alles goed door elkaar. Laat afkoelen. Daarna koud laten worden in de koelkast. Is de volgende dag ook nog lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Show Buttons
Hide Buttons